Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vízilabda-meccsel indul a gödöllői sportszombat

2023-11-08 18:14:35

Ritkán fordul elő egy Gödöllő léptékű település spotéletében, hogy a jelentősebb csapatsportágak képviselői egy napon létjenek pályára vagy ugorjanak medencébe. November 11-én, szombaton ez megtörténik, méghozzá úgy, hogy a négy érdekelt gödöllői formációból három hazai pályán fogadja aktuális riválisát.

A sportot szerető hely- és környékbeliek számára az első felkeresendő helyszín a Gödöllő Városi és Térségi Uszoda Ady sétány 9. szám alatt található épülete lehet, ahol a MATE-GEAC-MSA OB2-es bajnokságban érdekelt férfi vízilabda-csapata 11 órakor a miskolci Alarm Sensor Aquatics UVSC, majd a terv szerint 14 órától az Egri Vízmű SC együttesével mérkőzik meg.

A Pest vármegyei I. osztályú pontvadászat bajnoki címének elnyerését tervező Gödöllői SK labdarúgó-csapata 13 órától a CSO-KI Sport gárdáját látja vendégül a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos sportcentrumban.

Hogy a szebbik nem képviselői se maradjanak ki a sorból, a Gödöllői RC NB I. Ligás női röplabdás különítménye 19 órakor a TFSE alakulata ellen lép pályára a MATE sportcsarnokában. Ezt megelőzően a klub – elmúlt szezonban ezüstérmes – U20-as csapata nagyon fontos utánpótlás-bajnoki mérkőzéseket játszik a Török Ignác Gimnázium tornacsarnokában: 11 órától a Budaörsi DSE, majd 15 órától a Szegedi RSE Narancs alakulata lesz a gödöllői fiatalok riválisa.

A „kakukktojást” ezúttal a Gödöllői KC férfi kézilabda-csapata jelenti, akik 18 órakor a miskolci Acélváros KK vendégeként a bőcsi sportcsarnokban szállnak harcba az NB II-es bajnokság C jelű csoportjában az értékes pontokért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online