Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: egygólos győzelemmel hangolt a gödöllői legénység a hétvégi kupameccsre

2023-08-23 20:16:47

Miután az eredetileg hétvégére kiírt bajnoki forduló időpontjában MOL Magyar Kupa mérkőzést kell játszania a gödöllői csapatnak Hidasnémetiben, a két klub vezetése közötti egyeztetés alapján előrehozott, hétközi Pest vármegyei ütközet helyszíne volt a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos sportcentrum augusztus 23-án.

Egyértelműen nem derült ki, hogy mi okozhatta a nem túlságosan magas színvonalat a találkozón, az viszont igen, hogy a támadások befejezésének pontosságával mindkét csapat jócskán hadilábon állt. Több, főként gödöllői gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul, volt egy-egy kapufát eltaláló lövés, és az első félóra végén Barabás Ádám némiképp váratlan, inkább pontos, semmint erős lövéséből a labda utat talált a biatorbágyi kapu alsó szegletébe.
Mint utóbb kiderült ez volt a mérkőzés egyetlen találata, ami eldöntötte a három bajnoki pont sorsát. Ha úgy vesszük, a gödöllői legénység hozta a kötelező győzelmet, ám a játék gördülékenysége, élvezetessége hagyott némi kívánni valót maga után.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Viadukt SE-Biatorbágy 1-0 (1-0)
Gödöllői gólszerző: Barabás Ádám.
A Gödöllői SK csapata 7 ponttal, 4-2-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Hidasnémeti VSC – Gödöllői SK augusztus 27., vasárnap 16.30 óra (MOL Magyar Kupa 2. forduló, legjobb 64 közé jutásért).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online