Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: pontokat hagyott Dunakeszin a gödöllői tizenegy

2023-08-19 19:23:55

Városunk csapatának tagjai a Dunaharaszti elleni csúcsrangadó megnyerésével a tarsolyukban látogathattak a Duna-parti városba, míg a házigazdák az újonc Örkénytől elszenvedett vereség (1-0) feledtetését tűzhették ki célul a meccs előtt. A gödöllőiek legutóbb februárban vendégeskedtek Dunakeszin, ahol 3-0 arányú győzelmet értek el az elmúlt idényben a tabella 4. helyén végzett gárda ellen.

Az első félidőben a GSK tizenegye látványosabban érzékeltette, mint vendéglátója, hogy három pontért érkezett a legendás „Kinizsi” stadionba. Más kérdés, hogy a gödöllői fölény és abból kialakuló próbálkozások – főként a pontatlan támadásbefejezések miatt – a lehetőség szintjén maradtak.

A második félidőben tovább folytatta a nyomásgyakorlást Molnár Zoltán formációja, amely az 56. percben egy érdekes találattal jutott vezetéshez. Mertse Ábel a kilépő dunakeszi kapuson túljuttatta a játékszert, ám a bőrgolyó a keresztlécet találta el. Ezt követően pedig a házgazdák védelmének egyik tagját, Bodnár Istvánt, akiről a hálóba gördült a labda.
Előnye birtokában megnyugodni látszott a gödöllői társulat, ám a rendes játékidő letelte előtt nyolc perccel egy gyors dunakeszi támadás végén a csereként beállt Katona Gergő bevette Szaszovszki Kevin kapuját.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 2. forduló:                                                                        
VS Dunakeszi – Gödöllői SK 1-1 (0-0)
Gödöllői gól: Bodnár István (öngól).
A Gödöllői SK csapata 4 ponttal, 3-2-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Viadukt SE-Biatorbágy augusztus 23., szerda 18 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online