Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: kétgólos előnyt dobott el magától a gödöllői tizenegy Dunavarsányban

2023-04-08 18:33:02

A bajnoki tabella felsőházának alsó régiójában, a 7. helyen álló Dunavarsány vendégszeretetét élvezte húsvét szombatján a gödöllői tizenegy. A tavaszi találkozókon a házigazdák 10 pontot szereztek (6 mérkőzésen, 11-13-as gólkülönbség), míg Győri Zoltán együttese 12 pontot termelt (7 mérkőzésen, 11-6-os gólkülönbség). További adalék, hogy a két csapat december elejére halasztott ütközetén a dunavarsányiak 2-1 arányban legyőzték a GSK társulatát a Szűcs Lajos sportcentrumban.

A vendéglátók támadójátékánál nagyobb tudatossággal átszőtt gödöllői próbálkozások a 42. percben értek góllá, amikor Barabás Ádám – a most zajló bajnoki idényben 10. találatát elérve – a dunavarsányi hálóba fejelt.
Bő negyedóra telt el a második játékrészből, amikor Barabás Ádám ezúttal kiszolgálóként jeleskedett, átadásából a bőrgolyót a bő egy hónap kényszerkihagyás után visszatért Reznek Donát terelte a hazaiak kapujába. Magabiztosnak tekinthető előnye birtokában már kevésbé „harapott” városunk tizenegye, amire némiképp ráfizetett. A házigazdák egy kapu előtti kavarodást követően Horváth Gyula révén a 87. percben szépítettek, majd két perccel később Horváth büntetőből egyenlített.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 23. forduló:                                                                         
Fémalk-Dunavarsány – Gödöllői SK 2-2 (0-1)
Gödöllői gólszerzők: Barabás Ádám, Reznek Donát.
A Gödöllői SK csapata 43 ponttal, 48-18-as gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK (Pest Vármegyei Kupa, elődöntő) április 12., szerda 16.30 óra • Gödöllői SK – Nagykáta SE-Ulviczky Kft. április 15., szombat 16 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online