Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: hazai vereségével lemondhat az ősz bajnoka címről a gödöllői tizenegy

2022-12-03 15:34:59

A biatorbágyi gólfesztivált követően nem dőlhetett hátra a gödöllői tizenegy, hiszen két, a korábbi fordulókból különböző okok miatt elhalasztott ütközetet még le kellett tudnia Győri Zoltán – az ősz bajnoka címre esélyes – társulatának. Az első kihívást december első szombatján a tabella 10. helyén álló Dunavarsány jelentette hazai környezetben, a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos sportcentrumban.

Már a kezdeti percektől érzékelhető volt, hogy a vizitálók nem feltett kézzel próbálják meg letudni a műfüves pályán lezajlott összecsapást, aminek számukra kedvező velejárója lett, hogy a 28. percben, Paluska Norbert jóvoltából vezetéshez jutottak.
A hazai gárda tagjai viszonylag hamar felocsúdtak a sokkból, és a 35. percben a szögletből kapu elé ívelt labdát Tóth-Ilkó Áron a varsányi hálóba fejelte.

A második játékrészben mindkét oldalon adódtak ígéretes akciók, ám újabb gólt (Lanczkor Gábor, 69. perc) csak a vendégek tudtak elérni. Ez – mint utóbb kiderült – megpecsételte a gödöllői tizenegy sorsát, amely ezzel a vereséggel lemondhat az ősz bajnoka címről, és nyernie kell egy hét múlva Vácon, ha a képzeletbeli dobogó második fokán akar telelni.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Gödöllői SK – FÉMALK-Dunavarsány 1-2 (1-1)
Gödöllői gólszerző: Tóth-Ilkó Áron.
Tizennégy lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 30 ponttal, 33-11-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Vác VLSE – Gödöllői SK december 10., szombat 13 óra (7. fordulóból elhalasztott találkozó).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online