Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: gólfesztivált rendezett a gödöllői legénység Biatorbágyon

2022-11-26 15:06:57

Az egy héttel korábbi, a sereghajtó Felsőpakony ellen hazai pályán megélt kudarcot (0-1) követően nem lehetett más a célja Győri Zoltán alakulatának, csak az, hogy idegenben felülmúlja a tabella 10. helyén álló Biatorbágyot. A két csapat eddigi teljesítménye alapján erre jó esély mutatkozott, ám a kihívás nem ígérkezett sétagaloppnak.

De az lett! A gödöllői formáció tagjai már a mérkőzés első negyedében gondoskodtak arról, hogy a házigazdák ne juthassanak bajnoki pont(ok)hoz. A 6. percben Barabás Ádám, mintegy tíz perccel később Tóth-Ilkó Áron, majd a 25. percben büntetőből Reznek Donát talált be a biatorbágyi kapuba.
A térfélcserét követően sem lankadt a gödöllőiek figyelme és elszántsága: a házi gólkirály, Koziorowski Richárd kétszer (60. és 67. perc), míg a csereként pályára lépett Mudroch Mendel egy esetben (85. perc) „gondoskodott” arról, hogy városunk tizenegye gólfesztivállal „köszönje meg” a biatorbágyiak vendéglátását.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 15. forduló:                                                                        
Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK 0-6
(0-3)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (2), Barabás Ádám, Tóth-Ilkó Áron, Reznek Donát (11-esből), Mudroch Mendel.
Tizenhárom lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 30 ponttal, 32-9-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – FÉMALK-Dunavarsány december 3., szombat 13 óra, Szűcs Lajos sportcentrum (8. fordulóból elhalasztott találkozó).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online