Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Céges ruhával finoman reklámozhatod a céged

2023-02-25 09:28:20

Napjaink válságos gazdasági helyzetében, amikor a cégek sok esetben a túlélésért küzdenek, meggondolják, hogy milyen dolgokra költsenek. A céges ruhára sokan felesleges kiadásként tekintenek, ami nem létfontosságú a vállalat mindennapi folyamatainak működéséhez. Ez azonban csak látszólag van így.

Megtérül-e a céges ruha ára?

A céges ruhán céglogót szoktak elhelyezni, ami a cég egyik fontos arculati eleme. Ez a logó készülhet a Cegesruha.hu-nál szitanyomással, gépi hímzéssel, hőnyomással, amit a cég webáruházában – a logó képének küldésével – könnyen megrendelhetsz.

Az alkalmazottak dolgozhatnak a saját ruháikban is, a munkát attól még elvégzik, a céges ruhának azonban számtalan előnye van. Ezek nyilván nem egyik napról a másikra jelentkeznek, és nem is könnyen mutathatók ki. Természetesen, nemcsak abban nyilvánulnak meg, hogy szívesen megyünk abba az étterembe, üzletbe, irodába, bankba, ahol jó megjelenésű alkalmazottak fogadnak minket.

Nézzük, hogy miben is rejlik a céges ruha hasznossága a vállalkozásod számára:

• A jó logó felkelti a figyelmet, beivódik az ügyfél memóriájába, és a termékeidhez vagy szolgáltatásaidhoz fogja kapcsolni. Így egy állandó, ám nem tolakodó reklámmá válik.

• Ha az alkalmazottaid céges ruhát hordanak, az ügyfélben a rendezettség benyomása fog kialakulni, hiszen az a cég, amelyik még az alkalmazottak kinézetére is ad, a céges folyamatokban is precíz és következetes.

• Nemcsak a vevők, hanem az egyéb üzleti partnereid, beszállítóid is hasonlóan fogják megítélni a cégedet. Már pedig a bizalom az üzleti életben is fontos, hiszen csak olyan partnerrel kötünk szívesen szerződést, akiben maximálisan megbízunk, akit fizetőképesnek látunk. A rendezett iroda, a céges ruha pedig olyan apró tényezők, amik a céged pénzügyi stabilitását tükrözik.

• A munkavállalók motiválására is kiválóan alkalmas, hiszen a céges ruha egyfajta juttatás. Persze nem az anyagi értéke a fontos, hanem az, hogy a dolgozóid érzik a megbecsülést. Ugyanakkor azt is, hogy cégednél fontos a megjelenés, az esztétikum, tehát a munkaterületüket sem fogják elhanyagolni.


Melyik logózási eljárást érdemes választanod?

A logózási technikát a megrendelt darabszám alapján érdemes meghatározni. Ha nagyobb mennyiségű terméket rendelsz, a szitanyomás ideális választás lehet, hiszen ebben az esetben el kell készíteni az úgynevezett szitát, aminek van egy bizonyos költsége. Ez a nagyobb darabszám esetén térül meg leginkább. Ha tartós szitát készíttetsz, azt több megrendelés esetén is fel tudják majd használni, tehát jobban megtérül az ára.

Ha kevesebb a megrendelt mennyiség, akkor a gépi hímzés vagy a hőnyomás jelenthet jó megoldást. A logó mérete a hímzés költségét befolyásolja, tehát ez is lehet egy szempont a választásnál. Hőnyomást pedig a fehér vagy világos színű ruhák esetében szokásos alkalmazni.

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy melyik logózási eljárás ár-érték aránya a legjobb a rendelésed jellemzői alapján, vedd fel a kapcsolatot a Cegesruha.hu ügyfélszolgálatának szakembereivel. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online