Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megszólalt a rendőrség a gödöllői polgármester Valentin napi karamboljával kapcsolatban

2023-02-23 11:08:42

Február 14-én, a reggeli órákban anyagi káros közlekedési baleset történt a gödöllői Szentháromság templomnál. Egy szemtanú az alábbi sorokat juttatta el szerkesztőségünkhöz:

„Február 14-én, Valentin nap reggel fél 8 órakor a balesethez közel tartózkodott egy szemtanú. Az RNX-200 rendszámú gépjármű a Szentháromság-templom Szent Imre utcai bejáratához közeli parkolójából állt ki, amikor annak végére felszerelt kerékpár tárolóval beletolatott egy szabályosan közlekedő gépjármű oldalába, majd mindkét autó megállt. A vétkes autó sofőrje azonnal kiszállt az autóból és heves kézmozdulatokkal, gesztikulálva magyarázott a sértett autóból közben kiszálló vétlen sofőrnek. A szemtanú észrevette, hogy a város polgármestere beszélt indulatosan a vétlen sofőrnek, azonban nagyon rövid alatt (kevesebb mint 5 perc) elérhetőség megadása nélkül elhagyta a helyszínt. Eközben több személy vigasztalta a sírásával küszködő vétlen gépjármű hölgy sofőrjét, akik kérték, hogy értesítse azonnal a rendőröket. Miután kicsit megnyugodott a hölgy, ez megtörtént, de sajnos a rendőrök nem tartották fontosnak a helyszínelést, így kérték a vétlen sofőrt, hogy menjen be a rendőrkapitányságra, miután valójában egy cserbenhagyás-gyanús esettel álltak szemben.”

A szemtanú által közölteket eljuttattuk a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjéhez, akitől az alábbi kérdésekre is választ kértünk:
• Miért nem tartották fontosnak a gödöllői kapitányság rendőrei a helyszínelést?
• Milyen, nyilvánosságra hozható részletek történtek az eset személyes bejelentésekor a kapitányságon?
• Beszélhetünk-e cserbenhagyásos balesetről? Ha igen, minek tekinthető: szabálysértésnek, vétségnek, bűncselekménynek. Ha nem, akkor ez mivel indokolható?

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának megbízott helyettes vezetője a következő választ küldte el érdeklődésünkre:
- Anyagi káros közlekedési baleset történt február 14-én reggel, a helyszínre rendőri intézkedést nem kértek. A baleset után a felek meg tudtak egyezni, így további intézkedésre nem volt szükség.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online