Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is beindult a LED-csereprogram

2023-02-07 18:22:44

Javában zajlik az országosan meghirdetett a lakosság számára ingyenes LED-csereprogram. A szentendrei székhelyű CYEB Energiamegoldások Kft. jóvoltából megvalósuló projekt célja, hogy korszerűbb izzókat kínáljon a lakosságnak, aminek következtében kisebb villanyszámlával, éves szinten akár több tízezer forintos megtakarítással szembesülhetnek a családok. A LED-ek akár tíz éves élettartammal is bírhatnak és egyenletes fényt adnak, jó fényhasznosítással rendelkeznek.

A program megvalósulását a helyi önkormányzat annyiban segítheti, hogy tájékoztatják az embereket a lehetőségről, illetve megszervezzék az átadás/átvételt és az ehhez kapcsolódó adminisztrációt. Ezen felül – szükség esetén – segítséget nyújthatnak a regisztrációban azoknak, akiknek nincs internet-hozzáférésük.

A LED-csereprogramra március 15-ig regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla, és gödöllői lakcímkártyával rendelkezik.
Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően, a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthon található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

A gödöllői érdeklődők a városi könyvtárban (Dózsa György út 8.) kaphatnak segítséget és szakmai tanácsot: szerdán 10 és 18 óra között, a többi munkanapon pedig 10 és 12 óra között. A könyvtár központi telefonszáma: (28) 515-280


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online