Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: villámgyors diadalt aratott a viharsarki fővárosban a gödöllői hatos

2022-12-11 18:10:47

NB I. Liga, 7. forduló:
Békéscsabai RSE –
Gödöllői RC 0-3 (-11, -16, -16)

Az előző fordulóban az újpesti fiatalok ellen elért sikerre támaszkodva léphetett pályára az utánpótláskorú játékosokból álló békéscsabai fiókcsapat vendégeként Szalay Attila – mindössze kilenc bevethető csapattaggal kiálló – formációja. Az előzetes esélylatolgatás szerint amolyan ki-ki meccsre lehetett számítani a viharsarki megyeszékhelyen.

Mindezt nem támasztotta alá az első játszma kezdete, amikor a gödöllői lányok valósággal állva hagyták főként a nyitások fogadásával hadilábon álló ellenfelüket (5-14), majd előnyüket tovább növelve, negyedóra alatt vezetéshez jutottak. A második szettre némiképp rendezte sorait a hazai társulat, ám ez csupán arra volt elegendő, hogy szorosabbá tegye az eredményt.
Az első két felvonásban látottak alapján, kisebbfajta csoda lett volna, ha a derekasan küzdő, de kevésbé rutinos házigazdáknak sikerül elkerülniük a háromszettes fiaskót. Amint az várható volt, a szenzáció elmaradt, a gödöllői hölgyek szűk egy óra játékidő elteltével villámgyors diadalt arattak riválisuk felett.

A Gödöllői RC csapata 9 ponttal, 10-14-es szett- és 535-525-ös pontaránnyal a 9. helyen áll az NB I. Liga bajnoki tabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Debreceni SZC-Eötvös DSE – Gödöllői RC december 17., szombat 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online