Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: hátrányát leküzdve diadalmaskodott a Pereg ellen a gödöllői legénység

2022-10-22 16:36:12

A találkozó előtt mindkét csapat 15 ponttal rendelkezett, a különbség „csak” annyi volt, hogy ezt a pontmennyiséget a házigazdák hét, míg a vendégek kilenc mérkőzésen érték el.

Az összességében mozgalmas összecsapás kezdeti perceitől érzékelni lehetett, hogy a látogatók méltó ellenfélként veszik fel a harcot a gödöllői formációval. Olyannyira, hogy a 29. percben a guineai származású Souleymane Youla révén megszerezték a vezetést. A peregiek találata felrázta a hazai gárda tagjait, akik Reznek Donát – lekészítés után mintegy 20 méterről leadott, jól eltalált – bal felső sarkos lövéséből a 41. percben egyenlítettek.
A második félidőben folytatódott a kiélezett küzdelem, amiből végül Győri Zoltán csapat jött ki jobban, hiszen a 83. percben a csereként beállt Mudroch Mendel passzát a jókor, jó helyen tartózkodó Koziorowski Richárd váltotta – mint utóbb kiderült – három pontot érő gólra.

A következő két forduló nem ígérkezik sétagaloppnak a gödöllői tizenegy számára, hiszen október utolsó szombatján a listavezető otthonában, Vecsésen, majd egy héttel később hazai pályán, az élmezőnyhöz tartozó Dunaharaszti ellen kell szorgoskodniuk a fiúknak.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Lasselsberger-Pereg SE
2-1 (1-1)
Gödöllői gólszerzők: Reznek Donát, Koziorowski Richárd.
Nyolc lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 18 ponttal, 18-6-os gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Vecsési FC – Gödöllői SK október 29., szombat 13.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online