Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tolvajbandát leplezett le a szolgálaton kívüli gödöllői zászlós

2022-09-17 09:09:01

Egy gödöllői körzeti megbízott figyelt fel egy négytagú csapatra, no, meg gyanús ruhákkal megtömött autójukra. Kiderült, a csomagtartót nem sokkal korábban pakolták tele indokolatlanul nagy mennyiségű, vadiúj, kifizetetlen termékkel egy helyi üzlet parkolójában. Az üzletben a rendőri jelzéskor szembesültek a hiánnyal – írja a police.hu.

Szolgálaton kívül intézte ügyes-bajos dolgait szeptember 13-án kora délután Tichony István zászlós, a Gödöllői Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, amikor egy helyi üzlet közelében észrevette a négyfős társaságot. Parkoló autójuk csomagtartójába rámolták be éppen a halomnyi ruhát. Hivatalból érezte, valami nem stimmel, ezért erősítést és intézkedést kért. Kollégái néhány utcával arrébb állították meg a járművet. A csomagtartóig még el sem jutottak, a sofőrről megállapították, vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A jármű átvizsgálásakor a csomagtérből több tucat címkés ruhanemű került elő, amelyeket az egyik utas vallott magáénak. Se blokk, se számla, amely igazolta volna a tulajdonjogot, csak egyre zavarosabb, összefüggéstelenebb magyarázkodás, végül megadóan a lopás beismerése hangzott el.

A bűnjelként lefoglalt tételek jelentős részét nem sokkal korábban, egy alufóliával bélelt szatyorba pakolva lopták az üzletből: 17 csomag alsónadrágon, 70 csomag boxer alsón, 32 csomag alsóneműn, 27 pizsamán, 9 köntösön, 17 nadrágon, 9 műbőr dzsekin virított az üzlet azonosító címkéje. A lopással közel 500 ezer forint kárt okoztak. A többi termék eredetét még vizsgálják.

A kihallgatásokon ketten nem tettek vallomást, egyikük semmiről sem tudott, a negyedik beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A 29 éves B. Máté, a 35 éves K. Barbara, a 38 éves L. Károly és a 39 éves K. Márió ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online