Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: ötössel küldte haza az egy félidőn át emberhátrányban játszó Tökölt a Gödöllő

2022-09-10 19:29:06

A házigazdák és a vizitálók között nem volt pontkülönbség a mérkőzés előtt. Ebből és a bajnoki szezon eddigi eredményeiből kiindulva, küzdelmes ütközetre lehetett számítani a Szűcs Lajos sportcentrum gyepén.

A hazai gárda nem sokat bízott a véletlenre, így már az első percektől többet kezdeményezett. A tököliekre nehezedő nyomásgyakorlás eredményeként Reznek Donát már az 5. percben az ellenfél kapujába juttatta a bőrgolyót. A vezetés megszerzése megnyugtatta Győri Zoltán csapatát, amely a 33. percben a kiemelkedően futballozó Barnabás Ádám révén megduplázta előnyét.
A második félidő elején – a gólhelyzetben lévő ellenfél szándékos visszahúzásáért azonnal piros lappal büntetett Bödő Dominic kiállítása miatt – emberhátrányba került a vendégcsapat. Ennek (is) köszönhetően borítékolható volt, hogy városunk formációja előtt újabb és újabb gólszerzési lehetőségek adódnak. Így is lett: Koziorowski Richárd az 55. percben fejjel, majd bő húsz perccel később lábbal vette be az egyre fáradtabban és hitehagyottabban játszó tököliek kapuját. Az i-re a pontot Barabás Ádám tette fel, aki a 85. percben beállította a végeredményt.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 4. forduló:
Gödöllői SK – VSK Tököl 5-0 (2-0)
Gólszerzők: Barabás Ádám, Koziorowski Richárd (2-2), Reznek Donát.
A Gödöllői SK csapata 9 ponttal, 11-3-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Pilisi LK-Legenda Sport – Gödöllői SK szeptember 17., szombat 16 óra.

Szeptember 14-én, szerdán a Gödöllői SK csapata Pest Megyei Kupa összecsapást játszik a Csömör KSK (Pest megyei II. osztály, Északi-csoport) otthonában a legjobb 16 közé jutásért. A találkozó 19 órakor kezdődik. Döntetlen esetén büntetőkkel dől el a továbbjutás sorsa.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online