Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői ebekből is válhat keresőkutya a NAV-nál

2022-07-26 10:08:34

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) újfent keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. A 10 és 36 hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú kutyusok – akár gödöllői – gazdái augusztus 5-ig, e-mailben küldhetnek előzetes ajánlatot a kutyavásárra. A lehetőségről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense tájékoztatta hírportálunkat.

A kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, chippel ellátott kutyákat várnak – ivartól és fajtától függetlenül. A feltételeknek megfelelő ebek tulajdonosai augusztus 5-ig küldhetik el kezdőajánlatukat a NAV-nak erre az e-mail-címre.

Az ajánlatnak – többek között – tartalmaznia kell a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát is. A levélben a gazdának meg kell adnia e-mail-címét, adatait, FELHIR-azonosítóját illetve jeleznie kell azt is, hogy a kutyát magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például: egyéni vállalkozóként, kft-ként – szeretné eladni. A hivatal ez alapján veszi fel a kapcsolatot azokkal az érdeklődőkkel, akiktől második, konkrét ajánlatot kér. A sikeres keresőkutya-jelöltek először 21 napos próbaidőre kerülnek a kiképzőkhöz.
A kiírás részletes feltételei ide kattintva olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online