Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás, osztályozó az NB III-ért: a következő idényt is a megye egyben kezdi a gödöllői tizenegy

2022-06-12 19:06:52

Miután az NB III-as tagságért zajló párharc első, gödöllői mérkőzésén a csornaiak 1-0 arányban diadalmaskodtak, nyilvánvaló volt, hogy a GSK csak akkor válthat bajnoki osztályt, ha gólt szerez a Győr-Moson-Sopron megyei városban megrendezett visszavágón. A találkozó arra is választ adott, hogy a kényszer szülte teher alatt miként oldja meg a feladatot Győri Zoltán együttese.
Nem segítette a vendégek dolgát, hogy nem jött rendbe a kapura mindig veszélyes támadó, Koziorowski Richárd sérülése, és a védelem oszlopának tekinthető Hevesi Milán sem tudta elhalasztani előre tervezett orrműtétjét.

Hogy tornyosuljanak a viharfelhők a gödöllői kispad felett, a hazai gárda Visy Bálint fejjel elért találatával az 5. percben vezetéshez jutott. Ettől kezdve a GSK NB III-as tagsághoz már legalább két gólt kellett volna szerezni, ami nem tűnt egyszerű rutingyakorlatnak. Ez a térfélcseréig nem sikerült. Annak ellenére nem, hogy városuk tizenegye uralta a játékot, ám a próbálkozások rendre pontatlanságba torkolltak. A csornaiak – teljesen érthetően – főként a kontratámadásokra építettek, valamint arra, hogy szabálytalanságok kikényszerítésével tördeljék a játékot.
A fordulás után egyre érzékelhetőbb volt, hogy a gödöllői legénység nem adja fel. Harciasságuk a 63. percben érett góllá, amikor Miknyóczki Balázs remekül szolgálta ki Barabás Ádámot, aki éles szögből lőtte ki a csornai kapu jobb alsó sarkát. Ezt követően tovább nőtt az amúgy sem alacsony szintű feszültség, de újabb találat – hiába játszott városunk formációja fölényben – már nem született, így a meccs végén a hazai gárda örülhetett a számukra harmadosztályba kerülést érő döntetlennek.

A Gödöllői SK csapata 15 év után jutahatott volna fel az NB III-ba. Erre azonban legalább egy évet még várni kell...

Osztályozó az NB III-ba jutásért, 2. mérkőzés:
Csornai SE – Gödöllői SK 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Visy Bálint, illetve Barabás Ádám.
A Csornai SE csapata 2-1-es összesítéssel jutott az NB III-ba.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online