Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: A CSO-KI elleni győzelmével egy pontra került a bajnoki címtől a gödöllői csapat

2022-05-21 19:32:20

Két fordulóval a 2021/2022-es Pest megyei elitbajnokság vége előtt az izgalmak fokozódnak! Az már hetekkel korábban nyilvánvalóvá vált, hogy ebben az idényben csupán két csapat lehet bajnok: a Gödöllői SK és a Dunaharaszti MTK. Hogy a riválisok ádáz küzdelméből, melyik társulat kerül ki győztesen, akár már az utolsó előtti fordulóban is eldőlhetett (volna), ha a Gödöllő nyer a sereghajtó CSO-KI Sport ellen, és a Dunaharaszti elvérzik a bronzéremre hajtó Biatorbágy otthonában. Ebben az esetben ugyanis a gödöllőiek hárompontos előnnyel utazhattak volna az utolsó fordulóban Dunaharasztiba, ahol – több győzelmüknek köszönhetően – vereségük esetén is megyebajnokok (lettek volna).

Az már a kezdeti percektől nyilvánvalónak bizonyult, hogy a házigazdák irányítás alatt kívánják tartani a történések alakulását. A gödöllői fölény a 17. percben érett góllá, amikor Barabás Ádám alapvonal felől érkezett visszapasszából Koziorowski Richárd talált be a csomádi kapuba. Több, főként gödöllői érzelmű szurkolóban meghűlt a vér a 26. percben, mivel egy bal oldali éles beadását követően a hazai hálóba került a labda. A játékvezető azonban – asszisztense jelzésére – lesállás miatt érvénytelenítette a gólt. Megnyugtatásként hatott, hogy a 33. percben Barabás Ádám egy egyéni akcióból megduplázta Győri Zoltán csapatának vezetését.
A fordulás után egy ideig nem igazán volt említésre méltó esemény. A „nihil” a 75. percig tartott: ekkor Tóth-Ilkó Áron lövése a bal oldali kapufán csattant, majd a slusszpoén a házi gólkirályi címre (15 találat) pályázó Reznek Donát nevéhez fűződött, aki a 82. percben pompás ütemben lépett ki, és átemelte a bőrgolyót a csomádi hálóőrön.

Mivel a Biatorbágy – Dunaharaszti rangadó egygólos vendégsikerrel zárult, a bajnoki cím sorsa az utolsó fordulóban dől el. A Gödöllői SK csapatának egyetlen pont is elég a Dunaharaszti otthonában az üdvösséghez.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 29. forduló:
Gödöllői SK – CSO-KI Sport 3-0
(2-0)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd, Barabás Ádám, Reznek Donát.
A Gödöllői SK csapata 71 ponttal, 86-22-es gólkülönbséggel – több győzelmének köszönhetően – a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK május 28., szombat 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online