Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kerepesi napra kényszerültek a gödöllői tűzoltók

2022-05-13 16:17:17

Május 12-én, valamint egy nappal később, a kora reggeli órákban három, riadalmat okozó Kerepesen történt tűz- és balesethez riasztották a gödöllői tűzoltókat – tudatta hírportálunkkal Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Árokba hajtott és betonoszlopnak ütközött egy személygépkocsi a délelőtti órákban Kerepesen, a Sólyom utcában. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.


Kigyulladt egy melléképület a kora esti órákban Kerepesen, a Malomkő utca közelében. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek a húsz négyzetméteres épület teljes egészében égett. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd átvizsgálták a kiégett melléképületet.


Parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó május 13-ára virradóra Kerepesen, a Madarász János utcában. Az ütközés következtében az autó az oldalára borult, a benne utazó két ember közül egy a roncsba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel kiemelték a roncsból a beszorult embert, a felborult személyautót a kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. Fotók: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online