Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Varázslatos nyár Gödöllőn: mesés környezetben, páratlan kulturális élményekkel

2022-05-05 17:34:08

A Hangjegy Színház hagyományteremtő szándékkal szervezte meg 2021-ben a Hangjegy Művészeti Fesztivál – Nyári Színház elnevezésű programsorozatát festői környezetben, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) gödöllői főépületének díszudvarán. A kulturális rendezvénysorozatot akkora érdeklődés és elismerés övezte, hogy a szervezők számára nem volt kérdéses a folytatás, így az idei nyár is lenyűgöző előadásokat ígér.

2022 júliusát érdemes a színházi programok dátumával összehangolni, hiszen – a teljesség igénye nélkül – Nemcsák Károly, Bozsó Péter, Karácsonyi Zoltán, Pokorny Lia, Király Dániel, Kern András, Hernádi Judit és Lengyel Tamás is színpadra lép, de helyet kapott a rendezvények sorában a Pannon Várszínház ikonikus előadása, a Hotel Menthol, ahol felidézhetjük a rock and roll korszak immár elveszett világát, mi több, az érdeklődők láthatják a MATE Kaposvári Campusának ifjú tehetségeit is.

- Folyamatos mentális terhelésnek vagyunk kitéve mindannyian az elmúlt években, ezért is értékelődött fel a minőségi szórakozás és kikapcsolódás iránti igény. A Hangjegy Színház teljes stábja azért dolgozik, hogy kultúrakedvelő közönségünk legalább egy-egy este erejéig „fellélegezhessen”. A valóban páratlanul csodálatos környezetben látható előadások garantálják, hogy legalább néhány órányi önfeledt szórakozásban legyen részünk – mondta el Szekeres Tamás, a Hangjegy Színház ügyvezető igazgatója.


Jerry Mayer: Keresztül-kasul
című romantikus vígjátékában Pokorny Lia és Király Dániel játéka mutatja meg, hogy akár egy másfél órás, eseménytelennek induló utazás is elegendő lehet ahhoz, hogy szokatlanul érzelmessé és szenvedélyessé váljon.
István, a király iskolába megy
című rockoperát Feke Pállal és ifjú tehetségekkel láthatja a közönség.
Richard Baer: Hitted volna?
című előadásában Hernádi Judit és Kern András parádés alakítását élvezheti a publikum. A színészek tolmácsolásában ki fog derülni, hogy csodák történhetnek, mégpedig bárhol és bármikor.
Kitolás
című önálló esten Lengyel Tamás arra vállalkozik, hogy kezdő és haladó apukákat neveljen, természetesen a humor eszköztárát segítségül hívva.
A Sárik Péter Trió sikersorozatának folytatása a Jazzkívánságműsor 2., ami újabb magyar slágerek jazzes feldolgozásával varázsolja el a közönséget, Falusi Mariann közreműködésével.

A Nyári Színház előadásaira a jegyek már kaphatók ezen az elérhetőségen, illetve ide kattintva, valamint az InterTicket országos jegyirodai hálózatán.
A Hangjegy Művészeti Fesztivál - Nyári Színház programsorozat a Hangjegy Színház szervezésében, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel közös együttműködésben, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával, a Déryné és a „Köszönjük, Magyarország!” program partnerségével valósul meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online