Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: bombázói nélkül elvérzett a gödöllői hatos Debrecenben

2022-02-12 17:00:59

NB I. Liga, alapszakasz, 11. forduló:
Debreceni SZC-Eötvös DSE – Gödöllői RC 3-1
(-16, 21, 21, 16)

Normál esetben Debrecenbe is esélyesként utazott volna Szalay Attila együttese, amelynek a papírforma alapján nem okozhatott volna gondot a tabella utolsó előtti helyén álló, eddig mindössze egyetlen nyertes meccset a tarsolyukban tudó házigazdák felülmúlása.

A feltételes mód azonban – sajnos – indokolt lett, hiszen a gödöllői hatos két, meghatározó szélsőütője, a sérült kubai légiós, Sánchez Pérez Rachel, valamint a betegséggel küszködő Ratkai Panna távolléte miatt nem várt vereséggel távozott a cívisvárosból. Ráadásul, a mérkőzés közben a kanadai center, Kamila Haase is megsérült.

Pedig szépen indult a meccs a vendégek számára, miután az első szettet a centerek vezérletével magabiztosan hozta a Szalay-csapat. A bajokkal ezt követően találta szembe magát az eddig veretlen gödöllői társulat, amelynek mind a harmadik, mind a negyedik játszmában lett volna lehetősége kicsikarni a győzelmet. A lányok azonban sokat hibáztak, amivel eltékozolták addig felhalmozott előnyüket az idő előrehaladtával vérszemet kapott, a bravúr esélyétől motiváltan játszó hazai gárdával szemben.

A Gödöllői RC csapata 28 ponttal, 31-7-es szett- és 894-630-as pontaránnyal a 2. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – TFSE február 19., szombat 17 óra, monori városi sportcsarnok Védettségi igazolvánnyal megtekinthető! A nézőtéren maszk használata kötelező!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online