Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem dőlhettek hátra a gödöllői tűzoltók az óév utolsó napján

2022-01-01 10:49:15

Sajnálatos módon több, az illetékességi területükhöz tartozó településen bekövetkezett balesetnél is akadt dolguk a gödöllői hivatásos tűzoltóknak az óév utolsó napján. Az alábbi eseményeken történt beavatkozásokról Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta hírportálunkat.

Árokba hajtott egy személygépkocsi december 31-én, a déli órákban Mogyoródon, a Gödöllői úton. A gépkocsiban egy ember utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

• Két személygépkocsi ütközött össze december utolsó napján, az esti órákban a 3-as főút 23-as kilométerénél, Kerepes és Gödöllő között. Az ütközés következtében az autók az útról lesodródtak, egy ember a roncsba szorult. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, a másik autóból két embert kisegítettek, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.
A baleset-info.hu értesülése szerint a frontális ütközés három – az előzetes vizsgálatok alapján súlyos – sérültjét a helyszínre riasztott mentők kórházba szállították.


• Kerítésbe szorult egy nagytestű kutya december 31-én, az éjszakai órákban, Őrbottyánban, a Petőfi Sándor utcában. A kutya önerejéből kiszabadulni nem tudott, kimentéséhez a katasztrófavédelem segítségét kérték. A gödöllői hivatásos tűzoltók kiszabadították a kutyát, akit ezt követően magához ölelhetett a gazdája. Fotók: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online