Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: hét meccs után nincs jobb csapat a Gödöllőnél az NB I. Ligában!

2021-11-27 18:17:53

NB I. Liga, alapszakasz, 7. forduló:
Gödöllői RC – Budaörsi DSE 3-0
(14, 18, 18)

Úgy készülhetett az idei esztendő utolsó bajnoki ütközetére a gödöllői csapat, hogy az eddigi hat riválisa közül senki nem tudta legyőzni Szalay Attila együttesét. A papírforma alapján jókora meglepetés lett volna, ha ez a remek sorozat a derék budaörsiek ellen szakad meg.

A színvonalát tekintve, nem túl veretes találkozó első szettjének elején a gödöllői lányok alaposan eltávolodtak a nyár folyamán játékosállományában sokat fiatalodott budaörsi csapattól, majd az etap végén még rá is pakoltak, így simán jutottak részelőnyhöz.
A második játszmában – a cseréknek is köszönhetően – egy paprikásabb, a kezdeti megilletődöttségtől megszabadult vendéggárda lépett pályára, ami azt eredményezte, hogy a kelleténél haloványabban összpontosító Szalay-csapat egy ideig futott az eredmény után, azonban még időben ritmust váltott, és bezsebelte a szettet.
A harmadik játékrészt a Monoron „otthon” játszó gödöllőiek hasonlóan kezdték, mint az elsőt, ami előrevetítette, hogy szettveszteség nélkül, ezáltal makulátlan mutatóval (7 meccs, 7 győzelem) nélkül zárják le az NB I. Liga alapszakaszának első körét. Ráadásul, Szalay Attila azt is megtehette, hogy együttese a 19 éves Pásztor Hanna személyében újoncot avasson.

A Gödöllői RC csapata 19 ponttal, 21-4-es szett- és 586-399-es pontaránnyal az 1. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – Veszprémi SC január 22., szombat 17 óra, monori városi sportcsarnok. • Magyar Kupa nyolcaddöntő, visszavágó: Swietelsky-Békéscsabai RSE – Gödöllői RC december 4., szombat 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online