Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sportlövészet: két számot nyert a Hungarian Openen Mészáros Eszter

2021-11-22 11:49:48

November 19-21. között 18 ország, több mint 200 versenyzőjének részvételével rendezték meg a Hungarian Open nemzetközi sportlövő viadalt Budapesten, a Fehér úti Nemzeti Lőtéren. Az első napon a juniorok és a felnőttek külön versenyeztek a 10 méteres egyéni légfegyveres-számokban. Szombaton a vegyes csapatok junior és felnőtt viadala zajlott le, míg vasárnap az open (nyílt) kategóriákban együtt indultak a juniorok és a felnőttek az egyes egyéni számokban.

A megmérettetésről nem hiányzott a MATE-Gödöllői EAC olimpikonja, Mészáros Eszter. Szucsák László tanítványa mind a három napon célra tartott. Ráadásul, ezt nem is akármilyen eredményességgel tette!
Pénteken a junior légpuskás lányok 10 méteres versenyszámban Mészáros Eszter 251,9 körös teljesítménnyel az első helyen végzett. A gödöllői tehetség egy nappal később – Péni Istvánnal az oldalán – a 10 méteres légpuska-szám felnőtt vegyescsapat-versenyét is megnyerte, miután a döntőben 17-7 arányban diadalmaskodtak a norvég Milda Marina Haugen és Hári Péter alkotta kettős ellen.
A Hungarian Open zárónapján a légpuskás hölgyek 62 indulót felvonultató 10 méteres nyílt kategóriájában adott számot tudásáról Mészáros Eszter, aki 631 körös eredménnyel a második helyen jutott be a nyolcas fináléba, ahol a 6. pozíciót szerezte meg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online