Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Solymáron nyitják az új bajnoki idényt a gödöllői kézilabdázók

2021-09-16 11:21:32

Továbbra is az NB II. Északi-csoportjában szerepel a Gödöllői KC férfi kézilabda-csapata, amely a 4 helyen zárta a tavalyi pontvadászatot. Az új, 2021/2022-es idényben Bartos Gábor vezetőedző együttese szeptember 18-án, szombaton 17 órától Solymáron, a Pilisvörösvár vendégeként lép először pályára. Hazai pályán (Hajós iskola tornacsarnoka) szeptember 26-án, vasárnap 18 órakor mutatkozik be a GKC legénysége, amikor a Balassagyarmati Kábel SE formációja látogat városunkba.

A bajnoki szezon első felének záró fordulóját a sorsolás szerint december 12-én, vasárnap 18 órakor rendezik meg, a Gödöllői KC társulata a Pénzügyőr SE különítményét fogadja a Hajós iskola tornacsarnokában. A gödöllőiek további ellenfelei: Budakalász, Budapesti Honvéd, Csömör, Füzesabony, KISTEXT, PLER-Budapest U23, Rákosmenti KSK és Rév TSC-BF U23.

A gödöllői tervekkel és esélyekkel kapcsolatosan Bartos Gábor (képen) elmondta, hogy a védekezésben és támadásban (az elmúlt évadban 117 gólig jutott) egyaránt hatékony irányító, a GKC kötelékéből távozott Varjú Péter pótlása okoz némi fejtörést a szakmai stábnak, ám a saját nevelésű fiatalok csapatba építését az előttünk álló szezonban is folytatják. A vezetőedző hozzátette: egyik formációnak sem lesz könnyű dolga a bajnokságban, mert az NB I/B-ben végrehajtott létszámcsökkentés (12 együttesről 10-re) miatt a korábbinál lényegesebb erősebb és kiegyenlítettebb NB II-es mezőnyben kell majd helytállni.


Ami az utánpótlást illeti, a gödöllőiek ifjúsági csapata a III. osztályú bajnokság B jelű, 12 együttest számláló csoportjában rivalizál, míg a Mácsár Gyula szakmai irányításával készülő serdülőknek a II. osztály Keleti-csoportjában 11 ellenféllel szemben lesz teendőjük.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online