Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: nem csak az időjárás, a Vecsés is zord arcát mutatta a gödöllői tizenegy ellen

2021-05-05 20:43:48

Április 3-áról halasztották el a találkozót május első szerdájára. A rangadónak nevezhető összecsapás azért is bírt különös jelentőséggel, mert a vecsésiek bajnoki elsőségük megszilárdítása, a hazai formáció pedig a top ötös pozíciója megőrzése érdekében küzdhetett az értékes bajnoki pontokért.

Az égiek nem igazán kedveztek a csapatoknak, hiszen a fel-felerősödő szél és az idő előrehaladtával egyre kitartóbb esőzés alaposan próbára tette a játékosokat. A vezetést egy átemeléssel a vendégek szerezték meg, de a 37. percben Koziorowski Richárd szemfülessége révén a házigazdák egyenlítettek. Mi több, a térfélcseréig a hazaiak akár a vezetést is megszerezhették volna.
Nem így történt. Olyannyira nem, hogy a vecsésiek egymás után háromszor is betaláltak, ezáltal a 66. percre eldöntötték a három bajnoki pont sorsát. Igaz, negyedik góljukat már emberelőnyben szerezték, mert a 67. percben Hesz György addig reklamált a szabálytalanságok megítélésében nem mindig következetes játékvezetőnél, amíg az ítész egy percen belül két sárga lapot adott neki, így a gödöllői hálóőr idő előtt mehetett zuhanyozni. A házgazdák dicséretére legyen mondva, hogy emberhátrányban sem adták fel: a 79. percben Reznek Donátot buktatták a tizenhatoson belül, a jogos tizenegyest Koziorowski Richárd magabiztosan, a bőrgolyót a vecsési kapu bal alsó sarkába helyezve értékesítette.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:
Gödöllői SK – Vecsési FC 2-4
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Koziorowski Richárd (2, egyet 11-esből).
Huszonöt mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 42 ponttal, 41-29-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll.  Következik: Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK május 8., szombat 16.30 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 18-19. forduló:
Nagymaros FC – Gödöllői EAC 1-0
(1-0)
Gödöllői EAC – Mogyoródi KSK 3-0
(játék nélkül)
Huszonkét mérkőzés alapján a GEAC együttese 29 ponttal, 36-35-ös gólkülönbséggel a csoport tabellájának 9. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online