Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: egy félidő alatt szertefoszlottak a gödöllői remények Dunaharasztin

2021-04-21 19:11:52

Eredetileg november közepén kellett volna lejátszani a találkozót, de a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében elrendelt intézkedések lehetőséget biztosítottak a halasztásra, amivel élt a hazai gárda. Pikáns adalék, hogy akkor a dunaharaszti tizenegy rossz passzban volt és „csak” a 4. helyen állt, most meg – egy ponttal az éllovas Vecsés mögött – tabella-másodikként fogadta Hevesi Tamás együttesét.

Az már az első labdaérintéseket követően érzékelhető volt, hogy a házigazda társulat az agresszív támadójátékra helyezi a hangsúlyt, és megpróbálja hibára kényszeríteni a gödöllői védelmet. Ez már elég korán, a 4. percben sikerült, amikor a gödöllői kapus tétovázását kihasználva szerzett vezetést a Dunaharaszti. A vendéglátók a 30. percben megduplázták, míg a 43. percben megtriplázták előnyüket, amivel gyakorlatilag eldöntötték a három bajnoki pont sorsát.
A térfélcserét követően nagyobb tér jutott a cserejátékosok bevetésével is felfrissült gödöllői legénységnek, ám a kiegyenlítettebbé vált játékból nem tudtak hasznot húzni a vendégek, még egy szépítőtaláltra sem futotta az erejükből.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 13. forduló:
Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK 3-0
(3-0)
Huszonkét mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 39 ponttal, 36-22-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyén áll.  Következik: VS Dunakeszi – Gödöllői SK április 24., szombat 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online