Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: öt játszmában szenvedett vereséget a gödöllői hatos a TFSE ellen

2021-04-02 20:19:28

NB I. Liga, rájátszás, Extraliga kvalifikáló kör, 3. forduló:
TFSE – Gödöllői RC 3-2
(-18, 16, 22, -22, 5)

Éllovasként érkezett a TF által megrendezett minitornára a gödöllői formáció, amelynek tagjai tudatában voltak, hogy a hazaiak legyőzésével fontos lépést tehetnek az Extraligába jutást érő helyezés megszerzéséért. A riválisok ebben a bajnoki idényben lejátszott mindhárom találkozóját Szalay Attila csapata nyerte, ráadásul, valamennyit 3-2 arányban. Kísért a múlt, vagy megszakad a széria? Többek között erre is választ adott az összecsapás.

Annak ellenére, hogy a találkozó gödöllői fölénnyel indult, végül a vendéglátók nyerték az ismét döntőszettes találkozót. Az első két szettben, fordított előjellel, mindkét társulat bemutatta, hogy tud összeszedetten játszani, majd kisvártatva összeroppanni, és viszont. A harmadik és a negyedik játszma szorosabb küzdelemmel telt, olyannyira, hogy városunk hatosa csak huszáros hajrájának köszönhetően tudta kicsikarni az ötödik felvonást. Ebben azonban már – kár lenne szépíteni – epizódszerep jutott a gödöllőieknek, akik rosszabb pontarányuk miatt a 2. helyre csúsztak vissza a tabellán.

A Gödöllői RC csapata 6 ponttal, 8-5-ös szett- és 286-278-as pontaránnyal a 2. helyen áll a rájátszás minitabelláján. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető. Következik: Gödöllői RC – Székesfehérvári MÁV Előre-Bericap április 3., szombat 18 óra. ZÁRTKAPUS!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online