Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hármat vágott a gödöllői tizenegy a Vecsésnek, mégsem örülhetett

2021-03-24 20:44:17

Az összecsapást eredetileg október 3-án kellett volna lejátszani, de a vecsésiek kérésére az ütközet elmaradt, és március 24-ére halasztották. Időközben a hazaiak a 2. helyig jutottak a tabellán, ám vesztett pontok tekintetében jobban állnak, mint a listavezető Dunaharaszti gárdája. A gödöllői alakulat pazarul kezdte a tavaszi idényt, négy győztes meccs után azonban becsúszott egy 1-0 arányú vereség (Veresegyház) és egy gól nélküli döntetlen (CSO-KI Sport). Ez volt a kiinduló helyzet a villanyfényes mérkőzés előtt.

A találkozó kezdeti időszakában a gödöllőiek domináltak, olyannyira, hogy a Mudroch Mendel és a mezőny legjobbja, Richter Tamás (képen) révén kétgólos előnyre tettek szert. A vendégek öröme azonban nem sokáig tartott, mert a magasabb fokozatra kapcsolt vendéglátók előbb szépítettek, majd a térfélcseréig – kihasználva a Balogh Bálint sérülése miatti kvázi emberelőnyt – egyenlíteni tudtak.
A második félidőben új meccs kezdődött, és ebben egy találattal már a helyzeteiket nagyobb hatékonysággal értékesítő hazaiak voltak eredményesebbek. Meg kell azonban jegyezni, hogy a házigazdák harmadik találata erősen lesgyanús körülmények született, ezáltal azt is, hogy az utolsó előtti percben Koziorowski Richárd jóvoltából szépítő és a végeredményt kialakító gödöllői csapat nem érdemelt vereséget.   

A dobogós és akár az NB III-as tagság kivívására is esélyes Vecsés ellen idegenben három gólt lőni derék dolog, ám sajnos mit sem ér, ha a rivális négyszer talál be. Visszavágásra április 3-án, szombaton 16 órától nyílik lehetőség Gödöllőn, a Szűcs Lajos Sportcentrumban.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Vecsési FC – Gödöllői SK 4-3
(2-2)
Gödöllői gólszerzők: Mudroch Mendel, Richter Tamás, Koziorowski Richárd.
Tizennyolc mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 32 ponttal, 28-19-es gólkülönbséggel a tabella 6. helyén áll.  Következik: VSK Tököl – Gödöllői SK március 27., szombat 15.30 óra. ZÁRTKAPUS!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online