Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Koziorowski Richárd mesterhármasával nyert a gödöllői tizenegy

2021-02-27 16:27:17

Az idei évben lejátszott két bajnoki mérkőzésén még nem vesztett pontot Hevesi Tamás csapata, és a tabella 9. helyén tanyázó Dunavarsány ellen is az volt az elsődleges cél, hogy ez a mutató nem romoljon.

Álomrajtot vett a hazai gárda, hiszen első támadásából már a 2. percben gólt ért el a GSK: mégpedig Koziorowski Richárdnak (képen) köszönhetően, aki a leshatárról indulva csapott le a játékszerre és juttatta azt a varsányi kapu bal oldalába. A korai gödöllői vezetés nagyobb fordulatra késztette a vizitálókat, ám tudományuk kimerült a meddő labdabirtoklásban, komoly gólszerzési lehetőségig nem tudtak eljutni. Mindeközben pedig ügyelniük kellett arra, hogy a vendéglátók ne kontrázzák le őket.
A térfélcserét követően egy ideig nem változott a játék képe, ám a klasszikus mesterhármasig jutó Koziorowski Richárd – előbb lábbal (55. perc), majd fejjel (85. perc) – gondoskodott arról, hogy magabiztos gödöllői sikerrel záruljon a találkozó.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Gödöllői SK – Fémalk-Dunavarsány 3-0
(1-0)
Gólszerző: Koziorowski Richárd (3).
Tizennégy mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 28 ponttal, 22-13-as gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll.  Következik: Százhalombattai LK – Gödöllői SK március 6., szombat 14.30 óra. ZÁRTKAPUS!

További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 14. forduló:
Gödöllői EAC – Szobi SC 1-1
(1-0)
Gödöllői góllövő: Sztriskó István.
A GEAC együttese 23 ponttal, 28-22-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 6. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online