Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Folytatódik az együttműködés a Gödöllői SK és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia között

2021-02-03 10:37:15

Az MTK háttérbázisát jelentő Sándor Károly Labdarúgó Akadémia jó hírként közölte honlapján, hogy folytatja az együttműködést a Gödöllői Sport Klubbal, amellyel már hosszú évek óta remek kapcsolatot ápol a játékosok példaértékű, az azonos szakmai irányvonalat követő felfelé áramoltatásának köszönhetően. Az akadémia korosztályos csapataiban szép számmal szerepelnek Gödöllőn nevelkedett tehetségek, és az MTK Budapesthez nemrég a Fradiból visszatért Varga Roland is a GSK-nál (Gödöllői Góliát FC) sajátította el a sportág alapjait.

Polyák Balázs, a fővárosi klub sportigazgatója (képen balra) és Rózsavölgyi Sándor, a Gödöllői SK elnökhelyettese (jobbra) az Új Hidegkuti Nándor Stadionban állapodtak meg a közös munka folytatásáról, így a térség legjobbjai továbbra is kék-fehérben versenyezhetnek.
A partneregyesületekkel kötött együttműködés jegyében az akadémia kiemelt szakmai segítséget nyújt az egyesületeknek. A megállapodás – a tehetséggondozás, a gyerekek továbbképzése és versenyeztetése mellett – az edzőképzésre is kiterjed Annak fő eleme az egymás elleni edzőmérkőzések, valamint a felkészülési tornák szervezése, amiken az MTK is rendre részt vesz korosztályos csapataival.


Aktuális hír a Gödöllői SK háza tájáról, hogy a Törtel visszalépés miatti kizárása miatt nem rendezik meg a február 6-ára kiírt, tavaly őszről elhalasztott Pest megyei I. osztályú bajnoki mérkőzést a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos Sportcentrumban, így Hevesi Tamás együttese a sorsolás szerint február 27-én, szombaton 14 órától a Dunavarsány ellen lép először vendéglátóként pályára a 2021-es esztendőben. A helyi tizenegy február 13-án Pilisre, 20-án pedig Maglódra látogat.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online