Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői focibravúr a veretlen éllovas ellen

2020-10-11 17:52:31

A találkozó előtt éllovas, a mezőnyben egyedüliként veretlen biatorbágyi formációt fogadta a gödöllői tizenegy, amely a hét közepén a CSO-KI Sport ellen 2-1 arányban megnyert mérkőzéssel hangolt az összecsapásra.
Annak ellenére, hogy az első játékrészben nem esett gól, kifejezetten élvezetes meccset játszottak a riválisok. Ebben közrejátszott az is, hogy mindkét együttes a támadójátékot erőltette, a nagyobb helyzetek számát tekintve, inkább a keresztlécet is eltaláló hazai gárdának állt a zászló.

S hogy ez a gyakorlatban is megmutatkozzon, arról az 50. percben Mudorch Mendel gondoskodott, aki egy bal oldali gyors támadás végén a biatorbágyi kapu jobb oldalába helyezte a játékszert. A találattal kapcsolatosan feltétlenül említést érdemel az első félidőben következetlensége miatt sokat bírált Jakab Máté játékvezető kiváló döntése, miszerint: nem fújta le a mezőnybeli szabálytalanságot, hanem előnyszabályt alkalmazott.
A gödöllői vezetés hatására nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek, próbálkozásaik azonban rendre elhaltak a hazai kapu előterében. Mi több, a 65. percben Koziorowski Richárd megduplázhatta volna a GSK góljainak számát, ám a csatár a kifutó kapusba lőtte a játékszert. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb teher hárult a hazai védelemre. Olyannyira, hogy a 88. percben Hesz György kapus bravúrja kellett ahhoz, hogy Hevesi Tamás csapata ne kapjon gólt.

Adalékként szolgálhat, hogy a piros mezes házigazdák sikerét Csank János, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya (1996 márciustól 1997 novemberig) is megtekintette.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
Gödöllői SK – Viadukt SE-Biatorbágy 1-0
(0-0)
Gólszerző: Mudroch Mendel.
hét mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 14 ponttal, 11-7-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyén áll.  Következik: Budakalászi MSE – Gödöllői SK október 17., szombat 15 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 8. forduló:
Iklad KFC – Gödöllői EAC 3-0
(1-0)
A GEAC együttese 9 ponttal, 11-16-os gólkülönbséggel a csoport tabellájának 9. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online