Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mudroch Mendel bombagóljával mentett pontot a gödöllői tizenegy

2020-09-27 18:26:37

Pusztán a két csapat tabellán elfoglalt pozíciójából kiindulva, a hazai gárda tűnt a találkozó esélyesének, ám utóbb kiderült, hogy az egy pontért is jócskán meg kellett küzdenie Hevesi Tamás alakulatának.

Az első játékrészben, egészen a 42. percig egyik csapat sem tudott túljárni a másik eszén, ám ekkor a vendégek egy bal oldali egyéni akció végén, Deldar Haider jóvoltából vezetéshez jutottak.
A térfélcserét követően valamelyest felgyorsultak az események: lényegesen kezdeményezőbb volt a gödöllői tizenegy, az eredményességben azonban ez nem mutatkozott meg. Mi több, az 56. percben, egy gyors tököli ellentámadás végén a játékvezető tizenegyest ítélt a neonsárga mezesek javára. A büntető jogosságával kapcsolatosan megoszlottak a vélemények, s hogy az azt igazságtannak érzők örülhessenek, Hesz György kapus balra elvetődve hárította a lövést.
A játék képe ezután sem változott: a labdát többet birtokló hazai gárda az egyenlítésért támadott, viszont nagyon ügyelnie kellett a tököli kontrákra. Végül a vendéglátók törekvése járt sikerrel, miután a 86. percben a csereként beállt Mudroch Mendel egy jól eltalált lövéssel „lepókhálózta” a tököli kapu bal felső sarkát.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 6. forduló:
Gödöllői SK – VSK Tököl 1-1
(0-1)
Gödöllői gólszerző: Mudroch Mendel.
Öt mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 8 ponttal, 8-6-os gólkülönbséggel a tabella 7. helyén áll. Következik: Vecsési FC – Gödöllői SK október 3., szombat 16 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 6. forduló:
Gödi SE II. – Gödöllői EAC 2-1
(0-1)
Gödöllői góllövő: Angyal Zoltán.
A GEAC együttese 9 ponttal, 10-10-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 5. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online