Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Világszinten mérvadó vetélytársakkal versenyzett Nádházy Evelin és Ajide Dániel

2020-08-19 18:00:17

Igencsak illusztris, világszinten is mérvadó atléták társaságában teljesíthették a 400 méteres távot Nádházy Evelin és Ajide Dániel, a Gödöllői GEAC sprinterei a Székesfehérváron, augusztus 19-én 10. alkalommal – sajnos, a járványveszély miatt ezúttal nézők nélkül – megrendezett Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon.

Evelin a versenyszám kétszeres országos bajnoka szabadtéren (2017-ben a Honvéd, 2019-ben a GEAC színeiben), Dani pedig idén nyert aranyérmet a leghosszabb sprintszámban. Mindketten egyedüli magyarként álltak rajthoz: az 52,68 másodperces egyéni legjobbal rendelkező Evelin az 1-es, míg a 47,55 másodperces egyéni csúcsot magáénak tudó Dani a 8-as pályán futhatott.


Helyezések tekintetében Ajide Dániel (edzője Körmendy Katalin) teljesített jobban, hiszen 47,76 másodperces idejével – az amerikai Trumaine Jeffersont megelőzve – a 7. helyen ért célba. Nádházy Evelin (edzője Karakasné Hasznos Jutka) mindössze három századmásodperccel maradt el idei legjobbjától, és 53,87 másodperces időeredményével a 8. helyen végzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online