Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyár végére, ősz elejére tolódnak a gödöllői díjátadások

2020-06-26 10:26:26

A járványügyi védekezési szigorítások feloldása előtt néhány nappal Gémesi György kihasználta a veszélyhelyzetben őt, mint polgármestert megillető jogi lehetőséget, és – nem felrúgva a szakbizottságokban kialakult többségi véleményt – városi díjak adományozásáról döntött.

Június 11-én aláírta, hogy:
• a négy személyre és két közösségre érkezett ajánlások közül Gubáné Csánki Ágnes, a Petőfi Sándor Általános Iskola tisztségéből távozó igazgatónője (utódja Ginczli Lajosné), Fábián Tünde, a Petőfi Sándor Általános Iskola orosz és német nyelvszakos pedagógusa, valamint a Gödöllői Zöld Óvoda szakmai közössége kapja idén a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat.
• a városban élő, 15 és 25 év közötti tehetséges fiatalok elismerése érdekében alapított Talentum díjat ebben az esztendőben – két jelölt közül – Vecsey Fanni, a Török Ignác Gimnázium 17 éves tanulója, a Gödöllői RC korosztályos Európa-bajnoki 8. helyezett strandröplabdázója veheti át. A díjakat várhatóan augusztus végén adják át.

Előreláthatólag szeptemberre tolódik a Gödöllő Egészségügyéért díj átadása, amit 2020-ban három személy vehet át (jelölés négy személyre és egy közösségre érkezett). A jutalmazottak körét dr. Tőke István háziorvos, dr. Kostyál Anna, a Tormay Károly Egészségügyi Központ pszichiátriai szakellátás és -gondozás gondozóvezető főorvosa és dr. Pédery Zsuzsanna házi gyermekorvos alkotják.

Kapcsolódó cikk: Erre számíthat, aki városi kitüntetést kap Gödöllőn


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online