Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A BIX business rating gyakorlati haszna

2019-10-21 11:23:45

Mielőtt megrendelés történik az interneten, a vásárlók 86%-a megnézi az ügyfél-véleményeket is. Óriási előnnyel ér fel tehát, ha egy megbízható és professzionális platform képes kiszolgálni ezt a magas igényt.

A marketing365.com adati szerint a BIX megfelel ennek a követelménynek. Olyan döntéstámogató eszközként funkcionál tehát a mai internetes platformon, ami képes a bizonytalanságot megalapozott döntésre változtatni.
Bejegyzésünkben tehát a BIX business rating bemutatásával, valamint a gyakorlati hasznosságának részletezésével foglalkozunk.

Egész pontosan mi is a BIX business rating?
A rendszer az ügyfél-elégedettségi adatokat felhasználva egy publikus indexet állít elő, egyébként teljesen egyedülálló módon. Ez a kapott érték elérhető az érdeklődők számára, és döntés előkészítőként funkcionál. Továbbá az ügyfélvélemények, valamint a kimutatások is megtekinthetők a BIX profilján.

A business rating, tehát, folyamatos visszajelzést szolgáltat az ügyfelek részéről, egyúttal megadja a lehetőséget a beavatkozásra is, ha annak látjuk szükségét. A megrendelők érezni fogják a törődést, nem beszélve arról, hogy a régi partnereket is aktivitásra lehet bírni.

Sokszor adódik a kérdés, hogy mit lehet tenni egy-egy negatív értékelés esetén. Egyrészt nem létezik tökéletes vállalkozás, ezért a 100%-nál némileg alacsonyabb rating csak javít a hitelességen. Továbbá a BIX lehetőséget biztosít a vita rendezésére is, amelyet követően új értékelést tudunk bekérni.


Értékelésekből valódi erőforrás a BIX segítségével

Természetesen lehetőségünk van értékeléseket kérni akár saját forrásból, valamint a Facebook és a Google Rating alkalmazásával is. Minősített, független és összehasonlítható adatokat viszont, amik vezetői információnak minősülnek, miközben támogatják a vásárlói döntéshozatalt is, csakis a BIX segítségével fogunk kapni.

Mindezt egyébiránt a Google is elismeri, egyúttal minősített adatként is kezeli a BIX business ratinget. Egyrészt csillagos kiemelést ad az ügyfél véleményeket tartalmazó BIX profiloknak, másrészt SEO szempontból is magasabban rangsorolja őket.

A BIX business rating felhasználása
Lehetőség van egy BIX widgetet elhelyezni a céges weboldalon, amely valamennyi látogató számára egyértelmű jelzésként szolgál majd a business ratinget illetően.

Továbbá a BIX érték linkje elhelyezhető az email aláírásban is. Ezáltal valamennyi üzleti partner a saját szemével tud meggyőződni a szavahihetőségünkről, valamint a megbízhatóságunkról.

Továbbá, egy vélemény galéria is elhelyezhető már a weblapunkon. Így a hosszas győzködés, illetve érvelés helyett elegánsabb módon tudjuk bizonyítani a partnerek számára, hogy mennyire hasznos dolog velünk együttműködni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online