Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Esélyesként érkezett, vereséggel távozott a gödöllői tizenegy Csomádról

2019-10-05 17:20:49

A két csapat tabellán elfoglalt pozíciója (15. és 7.) alapján városunk tizenegye számított a Csomádon lejátszott találkozó esélyesének. Az elvi dolgok azonban csak akkor érnek valamit, ha azokat a gyakorlatban aprópénzre váltja, jelen esetben, Pozder Nenad alakulata.

A gödöllői legények nemhogy aprópénzre nem váltották sanszukat, hanem – a mérkőzés összképe alapján – enervált, átütőerő nélküli játékkal arcpirító vereségbe szaladtak bele. A szépítés Tóth-Ilkó Áron nevéhez fűződik, aki a 84. perben, nulla-hármas állásnál, egy szép akció végén volt eredményes. A fiaskó okát elemezni kell, és az analízis során azt is érdemes lehet figyelembe venni, hogy a hazai kispadon az a Jenei Sándor ült, akinek van némi fogalma a GSK gárdájáról, miután 2013 januárja és 2014 decembere között a gödöllőiek vezetőedzője volt.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 8. forduló:
CSO-KI Sport Kisnémedi –
Gödöllői SK 3-1 (1-0)
Gödöllői gól: Tóth-Ilkó Áron.
A Gödöllői SK csapata 10 ponttal, 15-13-as gólkülönbséggel a tabella 8. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Maglódi TC október 12., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 8. forduló:
Gödöllői EAC-FISE – Úri KSK 2-4
(2-3)
Gödöllői góllövők: Kurunczi Dániel, Péter Patrik.
A GEAC együttese 6 ponttal, 13-26-os gólkülönbséggel a csoport tabellájának 15. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online