Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyfélidős focival verte a Tökölt a Gödöllő

2019-09-14 18:24:05

A mérkőző felek közül egyik sem kezdte szívderítően a bajnoki idényt, a tököliek annyival voltak a találkozó előtt lépéselőnyben, hogy – az egy-egy győztes meccset leszámítva – egy döntetlennel többet értek el, mint a fehérben játszó hazai alakulat.

Az első félidőben jószerivel mindkét társulat „ölte” a focit, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A vendégek azonban mégis gólt tudtak elérni a 25. percben, mivel támadójuk üresen maradt a tizenhatoson belül, és a jobb oldalról beívelt labdát pár lépésről a gödöllői kapuba fejelte.

Nem tudni, mit mondott Pozder Nenad a játékosainak a szünetben, de a második játékrész első negyedórájában a haza gárda megtáltosodott. Nem csak iramban, hanem pontosságban is előreléptek a fiúk, akik fejesgóljával a 53. percben egyenlítettek, majd a bal oldalon kiugratott Mudroch Mendel a 58. percben a vezetést is megszerezte. A 85. percben a gödöllői gárda nyári szerzeménye, a csereként beállt Malkócs Marcell állította be a végeredményt, ő is fejjel volt eredményes.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 5. forduló:
Gödöllői SK – Tököl VSK 3-1
(0-1)
Gödöllői gólok: Pancsuska Tamás, Mudroch Mendel, Malkócs Marcell.
A Gödöllői SK csapata 7 ponttal, 11-7-es gólkülönbséggel a tabella 7. helyén áll. Következik: Törökbálinti TC – Gödöllői SK szeptember 21., szombat 16 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 5. forduló:
Abony KID FC – Gödöllői EAC-FISE 2-1
(1-0)
Gödöllői góllövő: Kapdebo Lóránd.
A GEAC együttese 3 ponttal, 4-14-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 14. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online