Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pancsuska mesternégyesével törte meg a Törtelt a Gödöllő

2019-09-01 19:04:42

Két, az új bajnoki szezonban lejátszott találkozók alapján eddig nyeretlen formáció feszült egymásnak a Táncsics Mihály úti sportcentrum küzdőterén, hogy a számára legkedvezőbb módon ossza el a pontokat.

Vélhetően a nagy meleg is hozzájárult ahhoz, hogy nem diktáltak kiugró iramot a riválisok, akik közül a fehérben játszó hazai gárda tűnt kezdeményezőbbnek. Pozder Nenad együttesének fölénye a 32. percben érett góllá, amikor Mudroch Mendel beadása után Pancsuska Tamás a törteli hálóba fejelte a labdát. Néhány perc elteltével megduplázta előnyét a gödöllői társulat: ismét Pancsuska Tamás volt eredményes, ezúttal egy lövéssel vette be a vizitálók kapuját.

A térfélcserét követően nem sokkal megszületett a harmadik hazai gól, amit újra Pancsuska Tamás jegyzett, aki a jobb oldalról élesen kapu elé centerezett labdába ért bele védhetetlenül.  A Pancsuska-parádét az 53. percben Méhes Pál törte meg, ám ezzel még nem volt vége a gödöllői „mészárlásnak”, hiszen a 75. percben a mesternégyesig jutott Pancsuska Tamásnak megint gratulálhattak csapattársai. Annak ellenére, hogy Pozder Nenad edző hangosan kérte tanítványaitól, ne vegyenek vissza, a srácok egyszer hibáztak, ami a 78. percben a kapura nem igazán veszélyes vendégek becsületgólját jelentette.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 3. forduló:
Gödöllői SK – Törteli KSK 5-1
(2-0)
Gödöllői gólok: Pancsuska Tamás (4), Méhes Pál.
A Gödöllői SK csapata 4 ponttal, 6-3-as gólkülönbséggel a tabella 8. helyén áll. Következik: Százhalombattai LK – Gödöllői SK szeptember 7., szombat 16.30 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online