Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Veresegyház felé kacsingat a gödöllői röplabda klub

2019-07-07 13:56:24

Különlegességként hatott az mfor.hu oldalon megjelent cikk, miszerint: Csapat nincs, de 1 milliárdos röplabda csarnokot épít Veresegyház. A nem mindennapi kezdeményezés azzal vált „gödöllői érintettségűvé”, hogy a történet részeseként nevesítették a Gödöllői Röplabda Clubot, miután Veresegyház nem rendelkezik sem profi, sem amatőr röplabda-csapattal.

A Veresegyházi Katolikus Gimnázium bővítéseként megvalósítani tervezett fejlesztés hátteréről Barta Lászlónál érdeklődtünk. A Gödöllői Röplabda Club elnöke elöljáróban elmondta, hogy az együttműködés lehetősége már korábban, a GRC előző elnökének mandátuma idején felmerült, de – a veresegyházi képviselőtestület június végi döntéséből fakadóan – most történt olyan lépés, ami az érdeklődés középpontjába terelte a csarnoképítés ügyét.

Barta László kihangsúlyozta: mivel törvényi akadálya nincs, a Gödöllői Röplabda Club sportszakmai együttműködőként szerepet vállal a beruházás megvalósulásában. A klubra ezen felül semmilyen kötelezettség nem hárul, hiszen a csarnok építéséhez szükséges anyagi forrás előteremtését a veresegyházi városvezetés – a helyi vállalkozásokra támaszkodva – magára vállalta. A szakvezető bosszantónak nevezte, hogy Gödöllő jelenlegi vezetése a röplabda kapcsán nem kínált és napjainkban sem kínál ilyen lehetőséget.

A klubelnök hozzáfűzte: az egyesület csak nyerhet az ügyön, hiszen Gödöllőtől mindössze nyolc kilométerre épülhet egy olyan létesítmény, amit – ha a Török Ignác Gimnázium tornaterme, netán a Szent István Egyetem sportcsarnoka az egyre rendszeresebbé váló beázás miatt nem használható, vagy a műszaki hiányosságok okán a szövetség nem hitelesíti – a gödöllői röplabda-csapatok birtokba vehetnek.
Emellett jó hír, hogy az önkormányzat által biztosított, Táncsics Mihály útról megközelíthető telken megvalósítani tervezett gödöllői röplabda-munkacsarnok már jogerős építési engedéllyel rendelkezik, csupán a TAO lehívását engedélyező támogatói szerződés szövetségi jóváhagyására kell várni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online