Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Díjazták a tanulásban és sportolásban élenjáró gödöllői diákokat

2019-06-11 14:17:57

Június 11-én a Művészetek Háza Gödöllő épületének zsúfolásig telt színháztermében köszöntötték a 2018/2019-es tanévben kimagasló tanulmányi- és sporteredményeket elért gödöllői fiatalokat. A késő délelőtti órákban kezdődött díjátadón a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjai szórakoztatták az egybegyűlteket.

Ahogy az az utóbbi években gyakorlattá vált, a szellemi-, művészeti-, illetve sportteljesítményükért elismert gödöllői általános- és középiskolás diákok döntő többsége tárgyjutalmat kapott, míg a városban működő oktatási intézmények tanári kollektívája és vezetői által kiválasztott egy-egy legjobb díszes serleggel térhetett haza.

A Damjanich János Általános Iskolából a vívásban jeleskedő 3. osztályos Kormos-Vellás Helka, az Erkel Ferenc Általános Iskolából az atléta Lippai Tünde, a Hajós Alfréd Általános Iskolából az atlétika több versenyszámában is sikeres Simonváros Zille, a Petőfi Sándor Általános Iskolából a judo és jiu jitsu küzdősportban eredményes Kovács Benedek Alfréd, a Török Ignác Gimnáziumból a tőrvívó, tavaly Talentum díjjal kitüntetett Hanzl Lilla, a Premontrei Szent Norbert Gimnáziumból a főként triatlonban elért értékes helyezéseivel kitűnő Ferencz Ábel, a Református Líceumból a kung-fu sportágat űző Gróf Domonkos, míg a Szent Imre Katolikus Iskolából a több sportágban (atlétika, kosárlabda, röplabda) élenjáró Szabó Emese tanulmányi- és sporttevékenységét értékelték a legtöbbre a 2018/2019-es suli-idényben.


A Montágh Imre Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola illetékesei az elsősorban asztaliteniszben és atlétikában eredményes Diós Mariann jutalmazására tettek ajánlást, míg a Fréderic Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola döntéshozói Hiripi Abigél oboa-szakos növendéküket tartották a legméltóbbnak arra, hogy sikereit a Zeneiskola legkiválóbb növendéke címmel ismerjék el.
A Madách Imre Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium illetékesei részéről ebben az évben sem érkezett jelölés kiemelt jutalmazásra méltó tanulóra.

A gödöllői tanodák diákolimpiai helyezéseken alapuló rangsorában az általános iskolák közül – akárcsak egy évvel ezelőtt – a Hajós Alfréd nevét viselő lett a legeredményesebb a most zárult tanévben, míg a középiskolák táborában a Török Ignác Gimnázium védte meg címét, és bizonyult a legsikeresebbnek. A trófeákat az intézményvezetők, Zmák Júlia és Fábián Bertalan vették át, hogy ezt követően ők is élvezhessék a 21 évvel ezelőtt önerőből létrejött, Horváth Zoltán vezetésével működő Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének színvonalas produkcióját.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online