Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hanzl Lilla lesz Gödöllő idei Talentum díjasa

2018-06-12 10:40:05

Idén június 19-én, kedden 19 órától rendezik meg a városi pedagógusnapi ünnepséget a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében. Az eseményen átadják a település vezetése által húsz esztendeje alapított Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat. A kitüntetettekről a helyi képviselőtestület tagjai május 17-i zárt ülésükön döntöttek. A díjazott személyeket négy, a jutalmazott közösségeket pedig két javaslat mérlegelése után választották ki.

A határozat értelmében, 2018-ban Faust Dezsőné nyugalmazott óvodavezető (Egyetem téri óvoda) és dr. Fancsovitsné Bőjtös Zsuzsanna, a Premontrei Szent Norbert Gimnázium földrajz szakos tanára, valamint a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Óvoda nevelői közössége és a Gödöllői Palotakert Óvoda szakmai közössége vehetik át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díjat. A jutalmazott magánszemélyek 100-100 ezer forintos, míg a közösség 200 ezer forintos pénzjutalmat kapnak a díszoklevél és a virágcsokor mellé.

Az idei gödöllői pedagógusnapon – a három évvel ezelőtti debütálást követően – átadják a Gödöllő Talentum díjat is. Az előzetesen közzétett felhívás hatására érkezett három ajánlás közül a sportban és tanulásban egyaránt példaértékűen eredményes Hanzl Lilla Zsófia kitartása és tehetsége győzte meg a döntéshozókat. A kitüntetett fiatal a díszoklevél mellé megkapja az Erős Apolka Munkácsy-díjas szobrászművész által üvegből elkészített, kis Balázs alakját ábrázoló, háromdimenziós lézerhasábot.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online