Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Autót adományozott a Keszthelyi Alapítvány egy gödöllői lánynak

2017-09-26 10:52:14

Egy négyéves, kifogástalan állapotban lévő autót ajándékozott szeptember 22-én a Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért egy gödöllői fiatal lánynak és családjának. Lilla ebben az évben zsinórban negyedszerre kapta meg a Magyarország jó tanulója-jó sportolója oklevelet – olvasható a szervezet szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményében.

A Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért folyamatosan segíti a nehéz sorsú gyermekeket; most egy családot támogat egy alig használt, keveset futott autóval, ezzel is megkönnyítve a hétköznapjaikat.  Hanzl Lillát 7 éves korában súlyos betegség támadta meg, lábának felszínén nagyméretű rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. A diagnózist másfél év intenzív kórházi kezelés; folyamatos kemoterápia és sugárkezelés követte. Összesen hatszor műtötték Lillát, aki elszántságának is köszönhetően teljesen felépült, és az orvosok javaslatára aktív sportolásba kezdett. A család tagjai kislányuk sportkarrierjét évek óta teljes mellszélességgel támogatják, azonban használhatatlanná vált autójuk miatt gyermekük edzésekre, versenyekre és különórákra történő szállítása veszélybe került.  Az alapítvány azonnal a család segítségére sietett és egy négy éves Skoda Fabiát ajándékozott Lillának és családjának. Az autó ezentúl a hét minden napján, Gödöllő és Budapest között teljesít majd szolgálatot.

- Nagyra becsüljük a kislány és az egész család hosszú évek küzdelme során tanúsított elkötelezettségét és kitartását. Mi magunk is szülők vagyunk, és legalább annyira örülünk annak, hogy a sok nehézség után segíthettünk és örömet szerezhettünk a családnak, mint amennyire a család örült az autónak. Az autóval immáron újra megoldottnak tekinthető a különórákra, edzésekre és versenyekre történő utazás. Reméljük, hogy támogatásunkkal mi is hozzájárulhatunk Lilla jövőbeni sportsikereihez, kitűnő eredményeihez – mondta el Keszthelyi Erik, a Keszthelyi Holding Zrt. elnök-tulajdonosa, a Keszthelyi Alapítvány a Mosolygó Gyermekekért életre hívója. Keszthelyi hozzátette, hogy az autó az átadást megelőzően hivatalos márkaszervizben, teljes körű szervízelésen esett át.


- A tíz éves családi autónk az idei évben már háromszor robbant le műszaki hiba miatt. A minap teljesen megállt, javíttatása sok időbe és rengeteg pénzbe kerülne, amit már nem tudunk finanszírozni, emiatt kértük a Keszthelyi Alapítvány segítségét, akik azonnal a segítségünkre siettek. Az alapítványtól kapott autó nemcsak műszakilag kiváló, de sokkal biztonságosabb is, hálás köszönetünk a gyors és önzetlen segítségért – emelte ki az autó átvételekor Hanzl József, Lilla édesapja.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online