Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői váltó-sikerek a zalai dombok között

2019-06-03 16:35:38

Idén Zalaegerszegen rendezték meg Magyarország Atlétikai Váltófutó Bajnokságát. A június 2-i versenyen a Gödöllői EAC atlétái hat érmet gyűjtöttek: kettő arany, kettő ezüst és kettő bronz felosztásban.

Megvédte bajnoki címét a Répási Petra, Pótha Johanna, Dobránszky Laura, Nádházy Evelin összetételű 4x200 méteres felnőtt női váltó. Igazi sportélményt hozó futásukat 1:38.61 perces idővel nyerték Karakas Józsefné, Körmendy Katalin és Farkas Roland edzők tanítványai. A másik bajnoki címet az ifjúsági 4x400 méteres fiúváltó szállította. A Tóth Gábor, Kaposi Márton, Menyhárt Márk és Normann Márton alkotta négyes nagyon magabiztosan, szinte végig vezetve, 3:30.22 perces időeredménnyel teljesítette a távot. Edzőik: Körmendy Katalin és Kovács Zoltán.

A 4x1500 méteres távon megrendezett fiú ifjúsági időfutamon második helyet szerzett a Kreicz Máté, Molnár András, Várkonyi Gábor, Szőke-Kiss Jácint sorrendben futó csapat, amely 18:28.71 perc alatt teljesítette az össztávot. Edzőik: Gadanecz György és Kovács Zoltán. Az újonc fiúk is ezüstnek örülhettek egy igazi sprintváltó után. A 4x100 méteres döntő nagy izgalmakat hozott, Grünwald Tamás, Fodor Péter, Lippai Csaba, Balázs Gergely alkotta váltó nagyon szoros befutóban szorult a második helyre, 51.96 másodperces idővel. Edzőjük: Körmendy Katalin.

Kovács Gábor felvételén a gödöllői 4x100-as, 4x600-as újonc- és a 4x1500-as ifjúsági váltók láthatók

Az újonc korú lányoknál, először a 4x100 méteres váltóban jött a siker, ahol a Tóth-Sztavridisz Szófia, Lukács Gabriella, Tóth Noémi, Kriszt Sarolta alkotta négyes 53.03 másodperces időeredménnyel a bronzérmet szerezte meg a döntőben. Edzőjük: Körmendy Katalin. Ugyancsak az újonc korú lányok szerezték a gödöllőiek második bronzérmét: a Szűcs Anna, Nagy Bori, Halászy Tamara, Kriszt Sarolta sorrendű fiatal csapat 4x600 méteren egy végig izgalmas futás során, nagyot küzdve – 7:27.13 perc elteltével – ért célba a harmadik helyen. Edzőik: Körmendy Katalin és Gadanecz György.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online