Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ott lesz az éremosztásnál a gödöllői tizenegy

2019-06-02 19:40:25

A bajnoki idény utolsó találkozója előtt mindössze annyi volt biztos, hogy a gödöllői csapatnak mindenképpen nyernie kell, ha dobogós pozícióban kívánja zárni a pontvadászatot. Tovább kavarta a hullámokat, hogy a tabella 2. helyén álló vendég törtelieknek ehhez már egy döntetlen is elegendő volt.

Eltérő felfogásban láttak neki az éremért zajló csatának a riválisok. A vendégek inkább a sokpasszos támadásszervezésben bíztak, míg Pozder Nenad együttese a kontrákban, a szélekre kitett labdákból szervezett akciókban, illetve a pontrúgások hatékonyságában vélte a gólhoz vezető megoldás kulcsát. A 38. percben kiderült, a törtelieknek lett igazuk, akik egy végletekig kijátszott támadás végén jutottak vezetéshez.

Hazai szemszögből nézve, a második félidőben nem lehetett más a cél, mint legalább két gólt rúgni és egyet sem kapni. A fiúk összekapták magukat, és hármat rámoltak be az idő előrehaladtával összpontosítási gondokkal is küszködő vizitálók kapujába. Az 52. percben egy bal oldali szöglet után Méhes Pál perdítette a játékszert a hálóba, majd tíz perccel később Tóth-Ilkó Áron szánta el magát egy távolabbi lövésre, amiből a labda a törteli kapuban kötött ki. A fehér szerelésben játszó GSK legénysége számára – a Nagykáta Szentendre elleni döntetlenje miatt – ezüstérmet jelentő végeredményt a 75. percben Maródi György állította be, méghozzá, egy szándékosnak ítélt hazaadásért megadott szabadrúgás szemfüles és gyors végrehajtásának köszönhetően.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 30. forduló:
Gödöllői SK – Törteli KSK 3-1
(0-1)
Gödöllői gólok: Méhes Pál, Tóth-Ilkó Áron, Maródi György.
A Gödöllői SK csapata 51 ponttal, 44-30-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén zárta a 2018/2019-es bajnoki idényt.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 30. forduló:
Gödöllői EAC-SZIE – Nagykőrösi Kinizsi SE II. 4-4
(3-3)
Gödöllői góllövők: Kapdebo Lóránd (2), Müller Péter, Bánki Edömér.
A GEAC együttese 25 ponttal, 58-110-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 13. helyezettje lett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online