Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gól nélküli ikszért fárasztották magukat a gödöllői focisták

2019-03-16 17:30:57

Nem volt kérdés a gödöllői legénységért szorítók körében, hogy eljött az ideje az első tavaszi sikernek. Az ehhez szükséges feltételek közül a legyőzhető kategóriába sorolható ellenfél, illetve a – játékra egyenetlensége miatt alkalmatlan előfüves küzdőtér helyett a műfüves pályával egyenértékű – hazai környezet adottak voltak.  „Csak” a gólokról kellett gondoskodni…


Mint utóbb kiderült: kellett volna, de ez egyik formációnak sem ment. Annak ellenére nem, hogy a közönségcsalogató színvonalú meghatározástól jelentősem elmaradt találkozó túlnyomó részében a házigazdák nyomasztó mezőnyfölényben futballoztak, a támadások építgetése során azonban elfogyott az ötlet és a lendület.
A fehér mezes vendéglátók legnagyobb gólszerzési esélyét a játékvezető oszlatta el azzal, hogy egy tizenhatoson belüli, látványos, százhalombattai kezezésnél továbbot intett a 18. percben. Ha lett volna videóbíró, bizonyosan meggyőzte volna az asszisztense egyértelmű jelzését is figyelmen kívül hagyó „sípmestert” a büntetőről.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 19. forduló:
Gödöllői SK – Százhalombattai LK 0-0

A Gödöllői SK csapata 31 ponttal, 28-20-as gólkülönbséggel a tabella 4. helyét foglalja el. Következik: Maglódi TC – Gödöllői SK március 23., szombat 15 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei IV. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 13. forduló:
Vácszentlászló SE – Gödöllői SK II.-Szada 0-3
(0-2)
Gólszerzők: Dékány Balázs, Mudroch Mendel, Csakmag Martin.
A GSK II. csapata 31 ponttal, 53-10-es gólkülönbséggel az 1. helyet foglalja el a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online