Vissza normál nézetbe Nyomtatás

6,5 milliónyi közpénzt is felemészt a gödöllői nyilvános klozet

2019-02-06 10:15:50

Ha nem is mindenki számára érdekes, de időnként feltétlenül tanulságos elmélyülni a települési költségvetés részleteiben. Vannak, ugye, kötelező feladatok, és olyanok is, amiket önként vállal be az önkormányzati többség. Az esetek zömében azért, mert „szívügye”, ám előfordul az is, hogy azért, mert valaminek a következménye ró anyagi terhet a közkasszára.

Gödöllő esetében 2019-re az egyik ilyen tétel az a 34 millió forintos, működést tápláló kiadási terv, ami a főtér – a helybélieket erősen megosztó – tavalyi átépítéséből ered. Másként fogalmazva, ennyit szánnak az ott található közösségi- és irodahelyiségek üzemeltetésére.
Elemeire szedve az előirányzatot, kiderül, hogy az irodaépület és környezete kertfenntartási munkáira 17 millió forint, a központi parkok kiemelt szintű gyepfenntartására 10,5 millió forint, míg a nyilvános, alkalmanként 100 forintért igénybe vehető WC üzemeltetésére 6,5 millió forint közpénz áll rendelkezésre.

A vizes blokk használatával kapcsolatosan a polgármester tavaly szeptember elején, tájékoztató jelleggel az itt megnézhető videót posztolta közösségi oldalán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online