Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Élvezhetik az elitfocit a gödöllői DIGI-előfizetők is

2019-01-12 10:53:18

Január 11-től a Spíler TV is bekerült a DIGI televíziós csatornakínálatába – tájékoztatta hírportálunkat a DIGI Csoport illetékese. A TV2 Csoporttal kötött megállapodásnak köszönhetően a hazai piac meghatározó műsorszolgáltatói között a DIGI-nél minden Magyarországon elérhető jelentős sportcsatorna és prémium sporttartalom egy helyen megtalálható.

A DIGI Csoport továbbra is elkötelezett az ügyfelek magas szintű kiszolgálása iránt, ezért folyamatosan keresi annak lehetőségét, hogy miként tudja bővíteni televíziós csatornakínálatát. A most született megállapodás újabb lépés ezen az úton, hiszen a jövőben további prémium sportesemények is követhetők lesznek a távközlési szolgáltatónál. A Spíler 1 TV és Spíler 2 TV műsorait a DIGI műholdas és kábeltévés platformján is élvezhetik a tévénézők, utóbbin akár HD minőségben is.

Érdeklődésünkre a társaság munkatársa elmondta, hogy a DIGI ügyfelei a változással járó frekvenciamódosításokkal kapcsolatosan a képre kattintva tájékozódhatnak.


Miután a tavalyi év első felében a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. megvásárolta az Invitel Távközlési Zrt-t, adódik a kérdés, hogy az Inviteltől származó, bizonyos csomagokban a Spíler 1 TV sportközvetítéseivel eddig is szembesülő előfizetők – köztük a gödöllőiek – számára január 11-től elérhetővé vált-e a Spíler TV 2-es csatornája. A válasz – sajnos – nemleges.  Ugyanakkor, a rendszerek folyamatos egységesítése miatt cseppet sem reménytelen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online