Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megmenekültek a gödöllői futsalosok

2018-05-15 01:23:18

Alakulhattak úgy a dolgok, hogy a gödöllői együttes akár egy vereséggel is bebiztosítja bennmaradást érő helyét a tabellán, a pontszerzés azonban sokat lendíthetett az ügyön. Nos, az első verzió lépett életbe a rájátszás utolsó előtti fordulóját követően.

Bár, a gödöllői csapat szerzett vezetést Kecskeméten, a hazaiak a térfélcseréig három gólt rámoltak be a találkozó utolsó találatát jegyző Német Máté kapujába. A második félidőben a vendéglátók sikeresen őrizték előnyüket a helyzeteket kidolgozó, ám azok zömét elpuskázó vizitálókkal szemben.
Mivel az utolsó fordulóban nem születhet olyan eredmény, ami a gödöllői formációt a kiesőzónába sodorhatja, elmondható, hogy városunk együttese megőrizte NB II-es tagságát.

NB II., Keleti-csoport, alsóházi rájátszás, 9. forduló:
Scoregoal Kecskeméti FC – Covritas Futsal Team Gödöllő 4-3
(3-1)
Gödöllői gólszerzők: Gruber Bálint (2), Németh Máté.
Az alapszakaszban elért helyezés alapján 2 hozott ponttal induló CFT Gödöllő csapata 15 ponttal, 44-39-es gólkülönbséggel a 3. helyen áll a Keleti-csoport alsóházi (7-12. helyek) rájátszásának tabelláján. Következik: CFT Gödöllő – Energia SC Gyöngyös május 18., péntek 19.30 óra, egyetemi sportcsarnok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online