Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két órába tellett, míg az MTK legyűrte a Gödöllőt

2018-02-16 21:32:52

NB I. Liga, alapszakasz, 4. forduló:
Penta-Gödöllői RC – MTK Budapest 1-3
(-22, 19, -19, -21)

Öt lejátszott mérkőzés után csupán két csapat maradt veretlen az NB I. Liga alapszakaszában, akik – a Török Ignác Gimnázium tornacsarnokának két héttel korábbi beázása miatt – másodszor randevúztak Gödöllőn. A 4. fordulóból elhalasztott meccs tétje nem volt csekély, hiszen, amelyik gárda hárompontos sikert ér el, megnyugtató – akár már most elődöntős hellyel kecsegtető – előnyt szerez a többiekkel szemben.

A tét nagysága és a rangadókra jellemző feszültség rányomta a bélyegét a pár perc híján kétórás összecsapás hangulatára. A kivételes elszántsággal pályára lépett csapatok teljesítményének színvonala főként az első két játszmában volt közönségszórakoztató, a második kettőben már kevésbé.
Ebben az is közrejátszott, hogy a kék mezes hazai társulat a kritikus pillanatokban sokkal több „olcsó” pontot (elvétett nyitás, rossz nyitásfogadás) ajándékozott fővárosi riválisának, mit tőle kapott. A látványos labdamenetekkel, parádés mezőnymunkával tarkított ütközet krónikájához – sajnos – az is hozzátartozik, hogy a játékvezetők időnként képtelennek bizonyultak felnőni vállalt feladatukhoz, és mindkét fél kárára hoztak „érdekes”, egyik vagy másik oldalon haragot kiváltó ítéleteket.


A Penta-GRC együttese 14 ponttal, 16-6-os szett- és 510-425-ös pontaránnyal a 2. helyen áll az NB I. Liga csoportjának tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online