Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hazai pályán kezd a gödöllői tizenegy

2017-08-10 17:02:02

Augusztus 13-án, vasárnap 17 órakor megkezdi szereplését a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2017/2018-es idényének őszi szezonjában a Gödöllői SK csapata. A 2016/2017-es kiírásban ezüstérmes Táncsics Mihály úti társulat ebben az évadban is Szász Ferenc edző irányításával vág neki a megmérettetés sorozatnak, és a játékoskeretben sincs jelentős változás a tavalyihoz képest.

Városunk első számú tizenegye a Dabas II. ellen mutatkozik be, majd egy héttel később Pilisre látogat. Augusztusban még egy meccse lesz a gárdának, 26-án, szombaton 16.30 órától a Tápiószecső együttesét fogadják. A november 19-ig tartó őszi szezonban a Szentendre (hazai), a Taksony (idegenben), a Biatorbágy (h), a Maglód (i), a Százhalombatta (h), a Nagykáta (i), a Dabas-Gyón (h), a Dunavarsány (i), a Szigetszentmiklós (h), a Sülysáp (i), a Tököl (h) és a Nagykőrös (i) formációjával találkozik még a gödöllői legénység

A másik két gödöllői csapat közül a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjában érdekelt Gödöllői EAC – miként minden évben – az egyetemi élet beindulása után kapcsolódik be a küzdelmekbe. A Gödöllői SK II. gárdája a Pest megyei III. osztály Észak-keleti csoportjában játszik majd. A fiúk a nyitó fordulóban szabadnaposak lesznek, ezáltal szeptember 3-án, vasárnap Sződön lépnek először pályára.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online