Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda ob: gödöllői ezüst- és bronzmedálok a nyíregyházi fordulón

2017-07-02 19:08:11

Július első hétvégéjén, Nyíregyházán folytatódott strandröplabda országos bajnokság. Miként egy héttel korábban Tatán, a második kvalifikációs fordulóban is érmekért küzdhettek a Gödöllői RC színeiben rajthoz állt legeredményesebb párosok. A jobb formát ezúttal is a hölgyek mutatták, hiszen a bajnoki címvédő Lutter Eszter (balra), Lakatos Enikő (jobbra) kettős – az elődöntőben a klubtársnak tekinthető Kovács Eszter, Kovács Dóra duót 2-0 (21, 16) arányban legyőzve – a döntőig verekedte magát. A fináléban a Szombathelyi Szandra, Vacsi Evelin alkotta nyíregyházi páros volt az ellenfél, amely döntő szettben jobbnak bizonyult a GRC-s lányoknál.


A Kovács-nővérek a harmadik helyért lezajlott ütközeten az Ancsin Kitti, Dégi Barbara (UTE) duó ellen léptek homokra, és nyertek.
A férfiaknál a Kiss Nicholas (Pénzügyőr), Soós Izsák (Gödöllői RC) kettős a bronzmérkőzésen volt érdekelt, ahol felülmúlták a Kiss Dániel, Takács Gergely (Pénzügyőr) párost.

A harmadik kvalifikációs fordulót július 28-a és 30-a között Dunaújvárosban rendezik meg, míg a budapesti (Lupa-tó) nagydöntő időpontja augusztus 12-13.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online